Om Copenhagen Jazztrio

Copenhagen Jazztrio spiller Lyttevenlige numre af Miles Davis, Oscar Peterson, Frank Sinatra og de andre kendte. Intet er så godt som gedigen, swingende jazz, når den nydes til blandt venner i en afslappet atmosfære. Copenhagen Jazztrio sikrer dig den bedste oplevelse – om end det er diskret til et glas vin, eller op til dans!

Lidt billeder fra jobs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum finibus cursus egestas. Cras quis vehicula quam, a tempus velit. Ut feugiat augue in sodales luctus.

“Perfekt eftermiddags jazz i fælleshuset”

“Dejlig swingende jazz til min fars gravøl for venner og familie. Ingen tvivl om at Cph. Jazztrio spiller Jazz med talent og sjæl. Alt det praktiske fungerede bare. Anbefales!”

Anmeldt af Nikolaj Andersen

“Til de tre herrer”

“Deres charme, deres musikalske evner og arrangementer.”

Anmeldt af Rene Førstø

“Super afstemt musik til formålet”

“Alt var aftalt på forhånd og alle aftaler blev overholdt. Men vigtigst var det, at der er høj kvalitet på musikken, udførelsen og fornemmelsen for selskabet og situationen. Det var perfekt!”

Anmeldt af Frank Munkløv

Perfekt start på dagen

Copenhagen Jazztrio fik sommerskolen for vores 200 medarbejdere i gang på bedste vis. De spillede et set der bidrog til en god stemning, mens der var kaffe og croissanter. Kommunikation og planlægning var uden problemer.

Anmeldt af Malene

Super god underlægningsmusik

Vi brugte Copenhagen Jazztrio som underholdning i slutningen af og efter en middag på vores chefseminar. Det var skøn musik, lige som vi havde ønsket og musikerne kom som aftalt og alt kørte som det skulle. Vi er meget tilfredse.

Anmeldt af Maiken Lindahl

Det svingede bare!

Dygtige musikere med fingeren på pulsen ift. arrangement og målgruppe. Kan varmt anbefales!

Anmeldt af Geir Jensen

Fantastisk band!

Vi skulle holde fødselsdag med Gatsby tema. Vi fandt i sidste øjeblik Copenhagen Jazztrio. De var meget proffe i planlægningen. Vi var nervøse for, om de kunne holde tempo med den DJ, der varmede op, men den nervøsitet blev gjort til skamme, da det var bandet, der fik folk på dansegulvet og fuldendte den perfekte aften!

Anmeldt af Ronnie

Kvartet til dans?

Kvartet til dans?